Faktaboks
- Varighed: 2 år
- Ansøgningsfrist: 1 marts
- Adgangskrav (niveau): Flere muligheder
- Lokation: Nuuk
- Økonomi: Uddannelsesstøtte + lærlingeløn
- Undervisningssprog: Dansk og grønlandsk
Hjælp virksomheder og organisationer trygt igennem den digitale transformation
Har du interesse indenfor IT, og går du måske rundt med en projektleder eller konsulent i maven? Så er akademiuddannelsen i Digitalisering og It-drift en oplagt vej at gå.
Hvorfor læse AU i Digitalisering og IT-drift?
På akademiuddannelsen i Digitalisering og It-drift bliver du klædt på til at forstå hvordan IT kan anvendes, til at digitalisere, effektivisere eller gentænke processer og arbejdsgange i virksomheden.
Du vil også kunne bidrage til at fastlægge rammer og betingelser for en stabil og sikker drift af virksomhedens IT-systemer med fokus på anvendelse af cloud-løsninger og tjenester.
Sidst men ikke mindst vil du blive klædt på til at kunne udføre konkrete og praksisnære opgaver i virksomheden, både i forhold til daglig drift af virksomhedens systemer og til digital produkt- eller procesudvikling.
Dine jobtitler kunne fx blive: digitaliseringsmedarbejder, IT-medarbejder, digitaliseringskoordinator eller konsulent.
Hvordan foregår undervisningen?
Undervisningen er delt op i konfrontationsundervisning, holdundervisning, forelæsninger, eksterne oplæg, skemalagt studietid, studietid, projekt- og gruppeopgaver, selvstudie og lektier m.m.
En del af uddannelsen består i en praktik, som kan tages i Grønland eller udlandet. Rejseomkostninger mm. bliver dækket til og fra uddannelsesinstitutionen og praktikpladsen, jf. gældende lovgivning.
- Selvstyrets bekendtgørelse om honorering af og udgiftsgodtgørelse til bestyrelsen for Grønlands Nationalteater (Selvstyrets bekendtgørelse om honorering af og udgiftsgodtgørelse til bestyrelsen for Grønlands Nationalteater)
- Inatsisartutforordning om ændring af landstingsforordning om hjælp til personer med vidtgående handicap (Udlægning af handicapforsorgen til kommunerne) (Inatsisartutforordning om ændring af landstingsforordning om hjælp til personer med vidtgående handicap (Udlægning af handicapforsorgen til kommunerne))
- Inatsisartutlov om erhvervsuddannelser og kurser på erhvervsuddannelsesområdet (Inatsisartutlov om erhvervsuddannelser og kurser på erhvervsuddannelsesområdet)
- Inatsisartutlov om ændring af Inatsisartutlov om erhvervsuddannelser og kurser på erhvervsuddannelsesområdet (hjemmel til at udbyde andre uddannelser og kompetencegivende forløb, dispensationsmulighed vedrørende lærlingekontrakt, præcisering af bestemmelser vedrørende skolepraktik, vedtægter m.v. samt ophævelse af landstingslov om Oqaatsinik Pikkorissarfik) (Inatsisartutlov om ændring af Inatsisartutlov om erhvervsuddannelser og kurser på erhvervsuddannelsesområdet (hjemmel til at udbyde andre uddannelser og kompetencegivende forløb, dispensationsmulighed vedrørende lærlingekontrakt, præcisering af bestemmelser vedrørende skolepraktik, vedtægter m.v. samt ophævelse af landstingslov om Oqaatsinik Pikkorissarfik) )
- Selvstyrets bekendtgørelse om anden kulturarvsbeskyttelse af et kulturhistorisk område i Sydgrønland, der består af afgrænsede arealer omkring lokaliteterne Qassiarsuk, Igaliku, Sissarluttoq, Tasikuluulik og Qaqortukulooq-Upernaviarsuk (Selvstyrets bekendtgørelse om anden kulturarvsbeskyttelse af et kulturhistorisk område i Sydgrønland, der består af afgrænsede arealer omkring lokaliteterne Qassiarsuk, Igaliku, Sissarluttoq, Tasikuluulik og Qaqortukulooq-Upernaviarsuk )
- Inatsisartutlov om ændring af Inatsisartutlov om erhvervsuddannelser og kurser på erhvervsuddannelsesområdet (Mulighed for optagelse på en erhvervsuddannelse uden praktikplads) (Inatsisartutlov om ændring af Inatsisartutlov om erhvervsuddannelser og kurser på erhvervsuddannelsesområdet (Mulighed for optagelse på en erhvervsuddannelse uden praktikplads) )
Niuernermik Ilinniarfik/Grønlands handelsskole
Aqqusinersuaq 18, 3900 Nuuk Greenland
+299 32 30 99
Postbox 1038
gbs@gbs.gl
https://gbs.gl